Geachte deelnemer,

Ieder jaar ontvangt u een Uniform Pensioenoverzicht. Op het pensioenoverzicht ziet u uw opgebouwde pensioen tot en met 31 december van het vorige jaar.
Ook vindt u informatie over uw te bereiken pensioen en het nabestaandenpensioen.

Vóór 1 oktober staat uw pensioenoverzicht 2015 op MijnAegon

Uw pensioenoverzicht 2015 is vóór 1 oktober beschikbaar op MijnAegon. Is uw e-mailadres bekend bij Aegon, dan ontvangt u hiervan een bericht per e-mail. U krijgt dan geen pensioenoverzicht toegezonden. Als uw e-mailadres niet bij ons bekend is, ontvangt u uw pensioenoverzicht op papier. Maar ook dan is uw pensioenoverzicht nog steeds digitaal beschikbaar op MijnAegon. Houd uw e-mail of brievenbus goed in de gaten!

Toeslagenbeleid ring Cabine

De in de flyer vermelde toeslagambitie van het pensioenfonds is niet meer actueel. Vanaf 1 januari 2014 is de toeslagambitie aangepast naar ‘geen doelgericht toeslagenbeleid’. Het bestuur bepaalt jaarlijks of een toeslag op de pensioenaanspraken van actieve en inactieve deelnemers van ring Cabinepersoneel wordt verleend, rekening houdend met de financiële positie van het fonds.

Bekijk uw persoonlijke pensioensituatie digitaal

Via mijnaegon.nl krijgt u een helder inzicht in uw pensioen. Hier ziet u op ieder moment de meest actuele stand van uw pensioen. Heeft u nog geen toegang? U vraagt dit eenvoudig aan via aegon.nl/toegang-aanvragen.